Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, Οκτωβρίου 10, 2011

Τράπεζα Πειραιώς......ΣΟΚ


Description: http://1.bp.blogspot.com/-HA9LiEXk3Q0/TnNMhQ3hSUI/AAAAAAAAfgk/sZ1wCXCwdFo/s640/160911+32+AFTOPIRPOLISMOS+TRAPEZA+PEIRAIOS+copy.jpg

Ανακοίνωση των Media Markt

Πλήρης επιβεβαίωση του Tromaktikou. Κλείνουν άμεσα 3 πολυκαταστήματα (Φάληρο, Σταθμός Λαρίσης, Πυλαία Θεσσαλονίκης) ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για οριστική αποχώρηση του Γερμανικού κολοσσού μετά την Άνοιξη.

«Ο Όμιλος Media - Saturn δεδομένης της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης προχωρά σε...
στρατηγικές κινήσεις που ισχυροποιούν την θέση της εταιρείας στην ελληνική αγορά δημιουργώντας μια μεγαλύτερη και δυνατότερη Media Markt. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την περαιτέρω ενίσχυση της αλυσίδας πώλησης ηλεκτρικών ειδών στο μέλλον.

Η νέα δημοσκόπηση της Γκράπα Research

Προβάδισμα 0,2% για τη Νέα Δημοκρατία.
Σημαντικό προβάδισμα αποκτά η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΠΑΣΟΚ καθώς σε δημοσκόπηση της Γκράπα Research για λογαριασμό της Ελληνοφρένειας, η αξιωματική αντιπολίτευση είναι πρώτο κόμμα με 3,58% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 3,38%.

Η Tαυτότητα της έρευνας

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε τηλεφωνικά, σε πανελλαδικό δείγμα 19.000.000 ατόμων, την περίοδο από την Τρίτη 22 έως και το απόγευμα της 28ης Οκτώβριου.

Χτύπησαν «κόκκινο» οι παραγγελίες για το iPhone 4sΡεκόρ παραγγελιών σημείωσε το νέο μοντέλο της Apple, iPhone 4s, φτάνοντας το 1 εκατ. σε μόλις μία ημέρα.

Πολύνεκρα επεισόδια με χριστιανούς διαδηλωτές στην Αίγυπτο

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 213 τραυματίστηκαν στις συγκρούσεις που ακολούθησαν διαδήλωση χριστιανών κοπτών με άνδρες της στρατιωτικής αστυνομίας χθες στο Κάιρο και η...
κυβέρνηση της χώρας συγκάλεσε έκτακτη συνάντηση σήμερα, υποσχόμενη ότι τα αιματηρά επεισόδια δεν θα εμποδίσουν την διεξαγωγή των πρώτων εκλογών στην Αίγυπτο μετά την ανατροπή του πρώην προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ το Φεβρουάριο.

Οι αρχές επέβαλαν απαγόρευση κυκλοφορίας στο κέντρο του Καΐρου ως τις 07:00 τοπική ώρα (08:00 ώρα Ελλάδας). «Η χώρα βρίσκεται σε κίνδυνο», δήλωσε ο πρωθυπουργός Ισάμ Σαράφ μετά τα επεισόδια.