Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2011

AUTO 5, ΓΙΑ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΚ ΕΝΤ ΡΟΛ

Νέα έκδοση της θρυλικής Α-5 προετοιμάζει η Browning.
Δείτε εταιρικό φιλμάκι εδώ:
http://www.browning.com/library/infonews/detail.asp?id=372
Το βίντεο δεν δείχνει λεπτομέρειες του μηχανισμού, αλλά από ότι φαίνεται έχει κάποια συγγένεια με το παλιό Α-500.

UFO αναδύθηκε από τη θάλασσα της Κορνουάλλης!


Κοιτώντας τις φωτογραφίες των διακοπών, το τελευταίο πράγμα που περιμένει κάποιος να ανακαλύψει είναι ότι βρισκόταν μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από έναν ιπτάμενο δίσκο!
Αυτό έπαθε ένας τουρίστας, που παραθέριζε στις ακτές της Κορνουάλλης. Ο άνδρας, στις 5 Αυγούστου, έκανε μια βόλτα στην παραλία γύρω στις 5 το πρωί. Με τη φωτογραφική του μηχανή τράβηξε ένα στιγμιότυπο της θάλασσας, στο πρώτο φως της ημέρας.

Το φυσικό αέριο του μέλλοντός μαςΑπίστευτο και όμως αληθινό. Οι δυνατότητες του κοιτάσματος «Αφροδίτη» εντός της Κυπριακής ΑΟΖ ξεπερνούν και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις των εμπειρογνωμόνων.

Το γεωτρύπανο της εξέδρας « Όμηρος» κτύπησε ασκό φυσικού αερίου της τάξης των 11

«Κουρδικά» UAV Heron στοχεύουν την Τουρκία από το Βόρειο Ιράκ


Το Ισραήλ εγκατέστησε δύο συστήματα UAV Heron (έξι μη επανδρωμένα αεροσκάφη) στο Ιρακινό Κουρδιστάν, παρέχοντας για πρώτη φορά έμμεσα στους Κούρδους τη δυνατότητα παρακολούθησης των τουρκικών στρατιωτικών δραστηριοτήτων!
Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος
Δημοσιογράφος-Αμυντικός Αναλυτής
Η απάντηση του Τελ Αβίβ στους λεονταρισμούς της Άγκυρας ακολουθεί τον δρόμο...

Αυτοψία του iPhone 4S: Tο πιο «δυνατό» κινητό μέχρι αυτή τη στιγμή


Λευτέρης Ξυκομηνός
Ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στα ράφια των καταστημάτων το νέο IPhone 4S της Apple, όμως το γεγονός αυτό, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, την εποχή που διανύουμε όπου η απίστευτη ροή πληροφοριών του Διαδικτύου είναι ασταμάτητη. Τα έγκατα του νέου κινητού τηλεφώνου της εταιρείας με σύμβολο το δαγκωμένο μήλο, έγιναν γνωστά, συνάμα με τις τεχνικές λεπτομέρειές τους, όπως και τις επιδόσεις τους, χάρη στους «μαέστρους» της ιστοσελίδας «anandtech» που συγκέντρωσαν διάφορες διάσπαρτες πληροφορίες από χρήστες, που έχουν τη νέα συσκευή στην κατοχή τους (και μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν πως το κατάφεραν αυτό). Επιδόσεις όχι μόνο της καθεαυτής συσκευής, αλλά σε σύγκριση με τις επικρατέστερες (δηλαδή τις «δυνατές» τεχνικώς) ανταγωνιστικές προτάσεις, όπως και με τα προγενέστερα μοντέλα iPhone 4 και 3GS.