Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, Οκτωβρίου 13, 2011

Εξαπλώνεται η «επιδημία» των BlackBerry 
Στην μεγαλύτερη αγορά των BlackBerry, τη Βόρεια Αμερική, εξαπλώθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες τους και παραμένουν για τρίτη ημέρα σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. 

Καταστροφές από την έντονη βροχόπτωση στον Κάμπο Σάμου

Δύσκολες ώρες πέρασαν χθες το βράδυ οι κάτοικοι του Κάμπου Μαραθοκάμπου, λόγω της δυνατής βροχής που έπεφτε για περίπου τέσσερις ώρες.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα ξεκίνησαν στις 10 το βράδυ. Πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις και καταστράφηκαν δημόσιες υποδομές. Τα ρέματα κατέβαζαν τόνους από μπάζα και το ύψος του νερού έφτασε περίπου το ένα μέτρο, ενώ εθελοντές βοήθησαν στον απεγκλωβισμό οδηγού και επιβατών

«Γλυκό όπλο» κατά του εγκεφαλικού

Η σοκολάτα μπορεί να ωφελήσει με πολλούς τρόπους όχι μόνο τον ουρανίσκο μας αλλά και την υγεία μας. Στο … συμπέρασμα αυτό κατέληξαν Σουηδοί ερευνητές οι οποίοι χρησιμοποιώντας 33.000 εθελοντές διαπίστωσαν πως όσο περισσότερη σοκολάτα έτρωγαν, τόσο λιγότερα εγκεφαλικά επεισόδια πάθαιναν.

Τα ευρήματα, που δημοσιεύονται στην «Επιθεώρηση του Αμερικανικού Κολεγίου Καρδιολογίας», προστίθενται στην πληθώρα των

Γυναίκα Δηλητήριο …η «Σκύλα του Buchenwald»

 Ίλς Κοχ (1906-1967)Η Ίλς ήταν η γυναίκα του Καρλ Κοχ, αρχηγού στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Buchenwald, από το 1937 μέχρι το 1941 και του Majdanek, από το 1941 έως το 1943. Η Ίλς ήθελε να