Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2011

Παράταση έως τις 9 Νοεμβρίου για την καταβολή της έκτακτης εισφοράς

Παράταση της προθεσμίας υποβολής των εκκαθαριστικών σημειωμάτων για την περαίωση υποθέσεων, οφειλόμενων δηλώσεων... αλλά και καταβολής φόρου εισοδήματος που λήγει στις 31 Οκτωβρίου, καθώς και εισφορών και τέλους επιτηδεύματος, έδωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών.

Όπως ανακοινώθηκε, σήμερα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών και για τη διευκόλυνση των φορολογούμενων λόγω των δυσχερειών που έχουν παρουσιαστεί, δόθηκε παράταση στις παρακάτω προθεσμίες:

Σάμος: Σε νεκρή πόλη θα γιορταστεί το ΟΧΙ...!

Μετά από την έκτακτη χθεσινοβραδινή Γενική Συνέλευση σε ξενοδοχείο στην Σάμο, των μελών του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας... και την καθολική συμμετοχή των μελών σε αυτή, αποφασίστηκε ΟΛΑ τα καταστήματα της πρωτεύουσας της πόλης να μείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ αύριο στον εορτασμό της Επετείου του ΟΧΙ. Ταβέρνες, Καφετέριες, Σνακ Μπαρ, Εστιατόρια και αίθουσες ψυχαγωγίας θα μείνουν κλειστά κατά την διάρκεια της παρέλασης, ενώ αποφασίστηκε να συνεχιστεί η απεργιακή κινητοποίηση καθ' όλη τη διάρκεια της

Επιχειρήσεις ετοιμάζουν οι Αλβανοί στο Βόρειο Κόσοβο!

Ενδείξεις κάθετης κλιμάκωσης παρουσιάζονται στο Κοσσυφοπέδιο με την «κυβέρνηση» να εμφανίζεται αποφασισμένη να ανακτήσει τον έλεγχο του βορείου τμήματος ανεξαρτήτως του τι θα πράξουν οι δυνάμεις της διεθνούς κοινότητας που είναι ανεπτυγμένες στην περιοχή. Όλα πλέον εξαρτώνται από το τι προτίθενται να πράξουν ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και από το πόσο είναι διατεθειμένη να σκληρύνει τη στάση της η Σερβία με σκοπό να προστατεύσει τους Σέρβους της περιοχής.

Τουρκική πρόβα πολέμου από το Οικόπεδο 12 μέχρι την Μεγίστη

Για δεύτερη κατά σειρά ημέρα μετά την νυχτερινή της διείσδυση στο εναέριο χώρο του Αιγαίου που αποκάλυψε το defencenet, η Άγκυρα κλιμακώνει τις προκλήσεις τους στην θαλάσσια περιοχή γύρω από την Κύπρο.
Χτές το μεσημέρι οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποίησαν άσκησης TASMO νοτίως της Κύπρου μεταξύ του νησιού και της εξέδρας γεώτρησης, ενώ την ίδια στιγμή στην περιοχή βορείως της Κύπρου, μεταξύ των κατεχομένων και της Τουρκίας, πραγματοποιήθηκε μία δεύτερη άσκηση μικρότερης κλίμακας...

Δέντρα με καρπούς κέρματα

Συντάκτης Τόνια Φιλιππή
Δέντρα με καρπούς κέρματα
Πολλοί έχουν ευχηθεί να είχαν ένα φυτό-δέντρο, που να «άνθιζε» λεφτά…
Αν και δεν έχει ανακαλυφθεί κάτι τέτοιο -όσο γνωρίζουμε-, υπάρχουν δέντρα που «υιοθετούν» χρήματα και συγκεκριμένα κέρματα, για καρπούς.

Στο 50% το «κούρεμα» του Ελληνικού χρέους - Υπέκυψαν οι τράπεζες υπό τον φόβο της χρεοκοπίας

Ολονύχτιο θρίλερ και σκληρά παζάρια σημειώθηκαν στις Βρυξέλλες, όπου «κλείδωσε» τελικά η συμφωνία των ηγετών της Ε.Ε. με τους τραπεζίτες, που προβλέπει «κούρεμα» του ελληνικού χρέους της τάξεως του 50%.  

Στο 50% το «κούρεμα» του Ελληνικού χρέους - Υπέκυψαν οι τράπεζες υπό τον φόβο της χρεοκοπίας
Οι εργασίες της Συνόδου Κορυφής ξεκίνησαν στις 19:40 και έλαβαν τέλος στις 05:15 το πρωί, ωστόσο μεταξύ 02:00 με 04:00, οι διαπραγματεύσεις απειλήθηκαν με οριστικό ναυάγιο, αφού οι εκπρόσωποι των τραπεζιτών επέμειναν να ζητούν κούρεμα 40% καθώς και παροχή συγκεκριμένων εγγυήσεων.

Ανανεωμένος στόλος με νέα ναυαρχίδα: Nokia Lumia 800


Λευτέρης Ξυκομηνός
Τον Απρίλιο που μας πέρασε, ανακοινώθηκε η συνεργασία μεταξύ των εταιρειών Microsoft και Nokia, αποτέλεσμα της οποίας είναι η πλήρης αφομοίωση και τοποθέτηση ως κύριας πλατφόρμας λογισμικού, του περιβάλλοντος – Λειτουργικού Συστήματος «Windows Phone» για κινητά τηλέφωνα της πρώτης, στο δυναμικό των μελλοντικών συσκευών της δεύτερης. Έτσι, ύστερα από πολλά χρόνια ανάπτυξης και υποστήριξης του δικού της περιβάλλοντος (Symbian - το οποίο αγόρασε από την