Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2012

«Ευλογητός» για τα συσσίτια της Μητρόπολης

 


Με τη συμμετοχή των εθελοντών αλλά και των ιερέων να κρίνεται κάτι παραπάνω από αυξημένη, ξεκίνησε χθες η παρασκευή και η διανομή των συσσιτίων της Ι. Μητρόπολης Χίου, στις ενορίες της πόλης. Από νωρίς το πρωί οι εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού αλλά και ιερείς της πόλης που κατέχουν την τέχνη της μαγειρικής, ξεκίνησαν να παρασκευάζουν το πρώτο γεύμα που περιελάμβανε μακαρόνια με κιμά, φέτα, ψωμί και φρούτο.

Επίθεση του ΝΑΤΟ σε σχολείο στο Αφγανιστάν


 Εννέα κοριτσάκια τραυματίστηκαν την Τετάρτη στο ανατολικό Αφγανιστάν, όταν ελικόπτερο της ISAF, της Διεθνούς Δύναμης Αρωγής του ΝΑΤΟ, πραγματοποίησε... επίθεση στο σχολείο τους, ανακοίνωσε εκπρόσωπος των τοπικών Αρχών.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ

 

Τροπολογία που προβλέπει παράταση κατά τέσσερις μήνες, δηλαδή έως 30 Ιουνίου, της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων τακτοποίησης των αυθαιρέτων, κατέθεσε το υπουργείο Περιβάλλοντος στον εφαρμοστικό νόμο. Η τροπολογία κατατέθηκε αργά χθες το βράδυ.

Ubuntu for Android – το Linux συγκατοικεί πλέον με το Android στα κινητά τηλέφωνα

Λευτέρης Ξυκομηνός
Είναι προφανές το γεγονός, πως όσο πλησιάζουμε στην ωρίμανση των σύγχρονων και υπερ-δυνατών πια, «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων, τόσο εξελίσσονται και πληθαίνουν οι οδοί που θα μας εξυπηρετούν, αλλά και ο τρόπος επικοινωνίας – χειρισμού τους.

Τουρκική "σφήνα" μεταξύ Λέσβου-Χίου-Ψαρών - Σε επιφυλακή Ναυτικό-αμφίβιοι καταδρομείς


 Μεγάλες ασκήσεις του τουρκικού Ναυτικού με την συμμετοχή μονάδν ειδικών δυνάμεων στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο που ξεκινούν από την ευρύτερη περιοχή του κόλπου της Σμύρνης  και "κλειδώνουν" με επιχειρήσεις θαλάσσιας απαγόρευσης με πραγματικά πυρά την περιοχή